Bouwen op maat

Dat is bouwen in jouw stijl

Bouwen op maat van elke woonwens

De ideale plek om te wonen is een huis waar jij je goed in voelt. Waar je elke dag graag thuiskomt. Daarom is bij I.N.T - Ecobouw geen enkel bouwproject identiek. We bouwen op maat aan de hand van jouw persoonlijke smaak en behoeften. En we vinden het belangrijk dat elk detail precies goed zit.
 
Als totaalaannemer volgen we elk project op van a tot z, of je nu kiest voor ruwbouw of sleutel-op-de-deur. Wij zorgen voor de volledige planning, coördinatie en afwerking van het project. Da’s een zorg minder voor jou. Je woning is in goede handen bij onze ervaren teams en kwalitatieve partners. Doe je graag een deel zelf? Dan voorzien we dat zo in de planning. Ook dat is bouwen op maat!

Bouwen op maat

Bouwen op maat in jouw stijl

Logo_inteco

Helemaal weg van een moderne kubuswoning? Of verliefd op de pastoriestijl? I.N.T - Ecobouw maakt graag werk van elke stijl. Kies de jouwe:

Modern

Strakke lijnen, sobere vormen, grote raampartijen, … Moderne woningen zijn er in alle maten en vormen. Wij zorgen ervoor dat je moderne woning tot in de puntjes af is, want ook dat is belangrijk.

Lees verder >>

Traditioneel

Een klassieke woning bouw je meestal met een knipoog naar het vroeger: met typische bakstenen muren bijvoorbeeld of kruisverdelingen in de ramen en statige dakkappelen. I.N.T - Ecobouw realiseert je traditionele woning met aandacht voor alle eigentijdse normen.

Lees verder >>

Pastorie

Een nieuwe woning met een vleugje van de oorspronkelijke pastoorswoningen? Een pastoriewoning is vaak rustiek en stijlvol. I.N.T - Ecobouw werkt met de beste materialen voor een kwalitatieve afwerking.

Lees verder >>

Hedendaags

Hedendaagse woningen zijn een mooie mix van moderne en traditionele elementen. Een tikje strak met een traditioneel dak bijvoorbeeld. Onze teams bouwen je hedendaagse woning volledig op maat van jouw wensen.

Lees verder >>

Logo_inteco

JOUW PROJECT BEGINT HIER

Scroll naar boven