Een modern huis

Strak én uniek

Een modern huis naar jouw smaak

Van superstrak blokje tot een overvloed aan rode baksteen, de moderne bouwstijl heeft veel mogelijkheden. De architectuur is vaak heel creatief en gericht op het optimaal gebruik van de bewoonbare oppervlakte.

Een modern huis bestaat uit strakke lijnen en het ontwerp is meestal minimalistisch. Je speelt makkelijk met grootte, diepte en materiaal. Delen van de woning springen in of lijken te zweven. Of je gebruikt materialen als gevelbepleistering, hout, zink of koper op een creatieve manier.

Veel lichtinval

De meeste moderne woningen hebben weinig ramen in de voorgevel. Dankzij grote raampartijen aan de achterkant van de woning of lichtstraten is er toch veel daglicht in je huis. Een goede oriëntatie van de bouwgrond en de woning spelen daarom een grote rol.

Modern bouwen

I.N.T - Ecobouw werkt graag mee aan de realisatie van jouw moderne woning. We gaan op zoek naar de geschikte materialen en de ideale aanpak. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het bouwproces.

Realisaties

Logo_inteco
Moderne woning 4
Moderne woning 2
Moderne woning
Logo_inteco

Meer info over modern bouwen

Wil je graag je modern huis met ons bouwen? Neem dan contact op met ons. We horen graag alles over je woondroom voor we een offerte op maat maken.

Scroll naar boven