Opritten en terrassen

Een strakke oprit of een droomterras?

Opritten en terrassen aanleggen

Is je huis klaar, maar sta je buiten nog met je voeten in de modder? Je woning komt pas helemaal tot zijn recht met een afgewerkte oprit of een mooi aangelegd terras. Daarom zorgt I.N.T - Ecobouw ook graag voor de aanleg van opritten en terrassen.

Je oprit: mooi én praktisch

Een afgewerkte oprit maakt ook je huis af. Bovendien heb je minder kans op slippertjes bij slecht weer. Om maar te zwijgen over de modderpoel rond je huis. Het is duidelijk: een oprit is een onmisbaar onderdeel van elke woning.

Het populairste materiaal om een oprit mee te verharden zijn klinkers. Logisch, want ze zijn slijtvast en vragen weinig onderhoud. Bouwde je een traditioneel huis of een pastoriewoning? Dan zorgen kasseien voor een karaktervolle uitstraling. Wil je liever een strakke look? Dan kan je kiezen voor betonplaten of betontegels.

Een gezellig terras

Het terras is een heerlijk plek om op adem te komen na je werkdag, om gezellig samen te zijn met vrienden of familie of om te genieten van een kopje koffie in de eerste ochtendzon. I.N.T - Ecobouw zorgt met veel plezier voor jouw droomterras.

We zorgen voor de gepaste fundering, voldoende drainage en een perfecte helling. Want we weten dat het geheim van een goed terras onder de tegels ligt. Kies voor een vakman en vermijd barsten, verzakkingen of plassen. Het resultaat? Weinig onderhoud en vooral veel tuinplezier.

Realisaties

Logo_inteco
Opritten_terrassen_1
Opritten_terrassen_2
Opritten_terrassen_3
Logo_inteco

Meer info over opritten en terrassen?

Is het tijd om werk te maken van je oprit of je terras? Neem dan contact op met ons. We horen graag alles over je woondroom voor we een offerte op maat maken.

Scroll naar boven