Hedendaagse woning

Mix van traditioneel en modern

Hedendaagse woning met karakter

Hedendaagse woningen zijn een evenwichtige mix van traditionele en moderne kenmerken. Denk aan strakke gevelvlakken uit de moderne bouwstijl gecombineerd met een traditioneel zadeldak of een piramidedak. Het is een stijl waar veel mensen zich in kunnen vinden, want een hedendaagse woning is vooral aangepast aan jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Typisch hedendaags

Uitspringende delen maken een hedendaagse woning wat speelser dan de typische strakke moderne woningen. Wat stenen betreft kan je alle kanten op: donker of licht, één uniforme kleur of een genuanceerde steen, steen gecombineerd met andere materialen, … Ook de kleur van de voegen kan een stempel drukken op de uitstraling van je huis.

De ramen en deuren van een hedendaagse woning zijn eerder strak, zonder veel details. Vides en hoog doorgetrokken raampartijen geven je woning een persoonlijke toets en zorgen voor veel lichtinval.

Hedendaags comfort

In een hedendaagse woning kan je volop inspelen op comfort en duurzaamheid. Dankzij nieuwe technieken kan er veel: slimme keukentoestellen, zonnewering op jouw ritme die het klimaat in je huis helpt regelen, ecologische verwarmingssystemen, …

Hedendaags bouwen

I.N.T - Ecobouw vindt het belangrijk om voortdurend op de hoogte te blijven van alle mogelijke innovatieve bouwtechnieken. Technologieën, technieken, materialen … veranderen immers voortdurend. We maken van jouw hedendaagse woning graag een huis dat helemaal klaar is voor de toekomst.

Realisaties

Logo_inteco
Moderne_woning_2
Moderne_woning_3
Moderne_woning_1
Logo_inteco

Meer info over hedendaags bouwen

Heb je plannen voor een hedendaagse woning? Neem dan contact op met ons. We horen graag alles over je woondroom voor we een offerte op maat maken.

Scroll naar boven