Bouwfirma op mensenmaat

Bouwen in vertrouwen

Bouwfirma met persoonlijke service als rode draad

Bij elk bouwproject staat onze klant op de eerste plaats. We bouwen immers voor mensen. We zijn een bouwfirma waar klanten zich kunnen richten tot één aanspreekpunt. Zo willen we je op een persoonlijke manier helpen. Door te luisteren, door beschikbaar te zijn en met advies op maat. En dat kan voor iedereen anders zijn. Als bouwfirma zijn we pas tevreden als jij met een grote glimlach en een tevreden gevoel je voordeur open kan doen.

Bouwen voor de toekomst

Een van de belangrijkste fundamenten voor je woning is toekomstgericht bouwen. Daarom vinden we het belangrijk om de laatste nieuwe bouwtechnieken en materialen te kennen. Sommige technieken zijn voordeliger voor je budget, andere werken dan weer een stuk sneller. Samen bekijken we wat jouw project nodig heeft.

We zorgen er ook voor dat je woning zo weinig mogelijk energie verbruikt en zoveel mogelijk energie uit de natuur haalt. Denk aan een warmtepomp, zonnepanelen, een zonneboiler, isolatie, hoogrendementsbeglazing, … Eén ding is zeker, jouw woning is klaar voor de toekomst.

Een verrassend familiebedrijf

I.N.T - Ecobouw is een apart familiebedrijf.  Wij zijn Ivo en Nathalie, ooit een koppel, nu twee handen op één buik als het gaat over onze zaak. Allebei op onze eigen manier zijn we intens betrokken bij elke realisatie. Ivo als het technische brein die graag kort op de bal speelt. Nathalie als organisatorisch talent achter de schermen. Samen staan we garant voor een sterke service. Voor, tijdens en na elk bouwproject.

bouwfirma

BOUWVERHALEN

"I.N.T-Ecobouw pakte van bij het begin ons bouwproject heel professioneel aan. De communicatie met Ivo en Nathalie verliep heel vlot en direct. Ivo en zijn team beschikken over veel ervaring en vakkennis, waardoor de bouw van ons huis een goede start nam!"

Stijn en Bénédicte

"Mijn ervaringen met Ivo van I.N.T.-Ecobouw zijn uitzonderlijk goed. Ivo heeft een zeer uitgebreide vakkennis en kan snel beoordelen wat er schort of wat anders moet. Zijn kennis ligt niet beperkt in één discipline maar hij overziet de gehele bouwwerkzaamheden en kan daar een kundig oordeel over geven. In zijn communicatie naar de architect en klant of onderaannemers ( bijvoorbeeld een uitvoerende aannemer) is Ivo direct en duidelijk en kan hij helder op verschillende niveaus communiceren. Ik kan I.N.T.-Ecobouw ten volste aanraden. Het is een eerlijke en vakbekwame vent die niet alleen prettig in omgang is, maar goed de belangen van zijn opdrachtgevers kan bewaken."

Architect Koen Vandaele | arK27 bvba

"Wij deden onlangs beroep op Ivo en Nathalie om onze woning mits enkele belangrijke herstellingen klaar te maken voor verkoop. Alle afspraken werden correct nagekomen, vriendelijke medewerkers en knap werk afgeleverd. Onze woning was tijdens het eerste weekend meteen verkocht aan een prijs boven onze verwachting dus missie geslaagd! Van harte bedankt!"

Bart en Kathleen

"Wij deden een grote verbouwing met I.N.T-Ecobouw. Over alles werd er steeds meegedacht en overleg gepleegd om tot snelle, passende oplossingen te komen. Fijne mannen waar je met een gerust hart kan op vertrouwen, een aanrader!"

Peter en Tine

“Proper werk man, je mag fier zijn op jullie werk & merci!”

Jan

Logo_inteco

I.N.T - Ecobouw, jouw partner voor bouwen in vertrouwen

Hou je van persoonlijke begeleiding, een goede planning en wil je beroep doen op een partner met expertise? Neem dan contact op met ons. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden volgens jouw budget.

Scroll naar boven