Aannemer renovaties

Ook dat is I.N.T - Ecobouw

Aannemer renovaties: voor kleine verbouwingen

Moeten er enkele muren sneuvelen om een open leefruimte te creëren? Of wil je de zolder ombouwen tot een volwaardige slaapkamer? Als aannemer renovaties zit je goed bij I.N.T - Ecobouw. Wij helpen je graag om je woning functioneler te maken. Samen maken we een plan dat past bij je budget. We zorgen er ook voor dat alles vlot verloopt zodat jij zo weinig mogelijk last ondervindt van de renovatiewerken.

Uitbreiden met een aanbouw

Wil je meer woonoppervlakte creëren met een aanbouw? Ook dat kan.

Het is vooral belangrijk om na te denken welke functie de nieuwe ruimte zal krijgen. Een extra badkamer vraagt een andere aanpak dan een garage bijvoorbeeld. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en werken samen met een architect als dat nodig is. Dankzij onze ervaring met bouwprojecten weten we perfect hoe we jouw aanbouw moeten aanpakken. Je kan erop rekenen dat de volledige opvolging en afwerking vakkundig gebeurt.

Aandacht voor energieverbruik

Bij elke verbouwing vinden we het belangrijk dat je woning er ook op energetisch niveau sterk op vooruit gaat. We geven je graag advies op maat zodat je woning na de renovatie minder energie verbruikt en net meer energie uit de natuur haalt. Denk aan een warmtepomp, zonnepanelen, een zonneboiler, isolatie, hoogrendementsbeglazing, …

Realisaties

Logo_inteco
Renovaties_3
Renovaties_2
Renovaties_1
Logo_inteco

Meer info over kleine renovatiewerken

Wil je meer weten of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan contact op met ons. We horen graag alles over je woondroom voor we een offerte op maat maken.

Scroll naar boven