Totaalrenovatie

Maak van je woning een droomhuis

Totaalrenovatie: verbouwen van a tot z

Kies je voor verbouwen in plaats van bouwen? Omdat je zo met een kleiner budget kan starten. Of omdat je helemaal verliefd bent geworden op de charme van een bestaande woning. Dat begrijpen we helemaal. Net zoals we begrijpen dat het een hele onderneming is.

Een totaalrenovatie betekent dat alle onderdelen van je woning aangepakt moeten worden. En dus ook veel afbreken en heropbouwen. We maakten voor jou een lijstje van de meest voorkomende klussen bij een totaalrenovatie. Natuurlijk vraagt niet elke totaalrenovatie al dit werk. En sommige totaalrenovaties kunnen uitgebreider zijn.

  • Een nieuw dak of werk aan de gevel
  • Nieuwe ramen en deuren
  • Nieuwe leidingen voor elektriciteit, water en verwarming
  • Nieuwe vloeren en opgefriste binnenmuren
  • Nieuwe keuken en badkamer

We zorgen er ook graag voor dat je woning na de renovatie minder energie verbruikt en net meer energie uit de natuur haalt. Denk aan een warmtepomp, zonnepanelen, een zonneboiler, isolatie, hoogrendementsbeglazing, …

Van plan tot droomhuis

Vaak heb je voor elk onderdeel van je verbouwing een gespecialiseerde vakman nodig. I.N.T - Ecobouw bekijkt je plannen en zorgt ervoor dat het hele project vlot verloopt. We werken samen met kwalitatieve partners en zorgen ervoor dat elk onderdeel van je totaalrenovatie goed op elkaar aansluit. Zo kan jij binnen de kortste keren genieten van je droomwoning.

Realisaties

Logo_inteco
Renovaties_3
Renovaties_2
Renovaties_1
Logo_inteco

Meer info over totaalrenovaties?

Kocht je een huis dat nog wat liefde nodig heeft? Neem dan contact op met ons. We horen graag alles over je woondroom voor we een offerte op maat maken.

Scroll naar boven